SiteLock® SMART™
Ring för pris
  • 12 månader
  • 100% skydd mot skadlig kod

Telefon: 0708669960

SiteLock Premium Firewall
Ring för pris
  • 12 månader
  • Kraftfull brandvägg för hela plattformen

Telefon: 0708669960

Om du behöver hjälp har vi en lista med vanliga frågor och svar. Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service. Klicka på en fråga nedan för att se svaret.

- Kontakta oss så snart du kan så vi kan vidta åtgärder direkt. Ju längre tid du väntar, då menar vi dagar och ibland rentav timmar, så ökar risken för att sidan får fler och fler infekterade filer uppladdade vilket gör arbetet mer tidskrävande. 

 

Kontakt oss här – direkt!

 

- Håll din plattform som din hemsida är byggd på, uppdaterad och aktuell.  Detta är extra viktigt om du har en CMS plattform, såsom Word Press eller Joomla. Uppdatera även alla plugins och extensions. Och framför allt börja använda SiteLock® innan något händer. Är du osäker på hur du själv uppdaterar din plattform hör gärna av dig till oss, vi jobbar med detta dagligen och har lång erfarenhet. 

 

Allt sedan internet startades så har det skapats en enorm mängd hemsidor. Enligt den här rapporten från FORBES så räknar de med att cirka 30,000 sidor blir hackade varje dag! Samma antal får man om man söker på Google efter antal hackade sidor per dag.

 

En otrolig siffra!

 

Det är ett otroligt kostsamt problem att få sin sida hackad och ned stängd. En hel del av våra kunder har känt av det problemet men efter att vi installerat Sitelock så har 100% av sidorna varit online sedan dess.

 

Rapport över hackade sidor 2016  

 

- Avtalet löper i 12 månader från det datum då avtalet tecknades. Avtalet förnyas automatisk med 12 månader i taget. En eventuell uppsägning måste komma in till oss via email senast tre månader innan abonnemanget löper ut.

 

- SiteLock® SMART™ är en online scanner och rensar skadlig kod, medans SiteLock® TrueShield™ är en kraftfull brandväggsfunktion som stoppar oönskad trafik från internet in mot hemsidan. De kan liknas som skillnaden mellan ett antivirusprogram för datorn och en brandväggsfunktion i datorn.

 

Det innebär att sidan kan ha ett oskyddat formulär, d.v.s. den har inte Captcha installerat och aktiverat eller att sidan ligger efter i uppdateringar som gör sidan mer mottaglig för attacker och där den till och med kan vara infekterad redan och att angriparen påbörjat att nyttja din sida för så kallad ”spam” massmailsutskick eller värre. Dessa scenarier går att åtgärda. Skulle däremot din domän utsättas för så kallad ”spoofing” så finns det färre alternativ för att stoppa de som missbrukar din domän och utger sig för att skicka mail från din domän. Vid spoofing är din sida inte drabbad men väl nyttjas din domän.

 

Kontakta oss så ser vi över alternativen och vad som faktiskt kan ha drabbat din sida eller din domän och föreslår åtgärder. 

 

Malware, kort för malicious software (skadlig programvara), installeras vanligen på en webbplats av hackare som hittar svagheter - också känt som sårbarhet - i koden till en webbplats. Malware kan sprida virus, stjäla personliga eller ekonomisk data och kan även kidnappa datorer.